Модель і красуня Юлія Данилюк » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
08 лис 2017

Модель і красуня Юлія Данилюк

Юлія Данилюк закінчила Київський національний університет культури і мистецтв за спеціальністю «Менеджмент організації і адміністрації готельно-ресторанного бізнесу». Дівчина обожнює екстремальний спорт - гонки на мотоциклах, квадроциклах.
Свій шлях до успіху Юлія Данилюк розпочала ще у 2007 році, коли організатори обласного конкурсу краси «Міс Рівненщина-2007» відібрали її у Володимирецькому районному колегіумі для участі у конкурсі. Цікаво, що дівчина ніколи не мріяла стати моделлю, проте зараз вона однією з найкрасивіших дівчат України.
Під час першого етапу кастингу «Королеви України-2013» на участь було подано півтори тисячі анкет бажаючих позмагатися за цей титул. З-поміж цієї величезної кількості претенденток лише сотні дівчат пощастило потрапити на наступний етап змагань у конкурсі. Відтак, в цю переможну сотню найкращих, зробивши впевнений крок, потрапила і наша чарівна Юлія Данилюк.
Потім у Туреччині відбувся півфінал конкурсу, в якому брали участь 30 учасниць. Там був проведений і конкурс «Королева готелю», а також різноманітні змагання, де за спортивний конкурс Юля отримала бронзову медаль! Врешті, всього 24 учасниці, у тому числі і Юлія, потрапили до наступного етапу – гала-шоу та гранд-фіналу.
Відтак, на конкурсі краси та таланту «Королева України 2013» стала не тільки фіналісткою, а й отримала бронзову медаль в номінації «Королева спорту» та потрапила в ТОП-8 найкрасивіших дівчат України!
Ось що Юлія розповідає про себе: «Закінчила Київський національний університет культури і мистецтв із спеціальністю «Менеджер Готельно-Ресторанної справи». Наразі працюю в модельному бізнесі. Активно займаюсь саморозвитком. Особливий акцент роблю на англійську мову, адже вона є невід'ємною у моїй роботі. Займаюсь у споривному залі, навчаюсь на курсах самозахисту. Планую стати художником, хочу нарешті дописати свою книгу. Обожнюю книги з психології, що теж є необхідним для кожної професії, на мою думку, а також книги, що розширюють свідомість. Подорожі - це моя слабкість. Відвідувати нові міста, особливо історичні місця, що заряджені енергетикою минулих століть, а моя робота цьому сприяє. Зміна часових поясів дається мені дуже легко, тому із здоров'ям у мене все гаразд. Пам'ятаю ще в дитинстві, коли читала пригодницькі романи, то уявляла себе героїнею, що подорожує і щоразу повертається із захоплюючої пригоди з новим багажем вражень та неймовірним життєвим досвідом. Захоплююсь екстремальним спортом. Парашутний спорт, банджи джампінг (стрибки із мосту), екстремальне водіння, пілотування - це тільки те, що я вже спробувала. Займаюсь благодійною діяльністю, періодично влаштовую різні дійства для дітей-сиріт. Ці діти позбавлені любові і родинного тепла, я намагаюсь їм це дати. Таке тепло, любов та підтримку, що дає мені моя родина, мої сім'я, моя мама, мої друзі, моя половинка. Я вдячна їм і вдячна всім людям, що прийняли участь у становленні мене як особистості, вдячна Володимирецькому районному колегіуму, що прихистив мене на довгі роки, вдячна вчителям, що тратити свої сили і ділитись знаннями».

Модель і красуня Юлія Данилюк

Модель і красуня Юлія Данилюк

Модель і красуня Юлія Данилюк

Модель і красуня Юлія Данилюк

Модель і красуня Юлія Данилюк

Модель і красуня Юлія Данилюк

Модель і красуня Юлія Данилюк
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду