14 жовтня – День Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
14 жов 2014

14 жовтня – День Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва

За традицією в день Покрови Пресвятої Богородиці українці святкують день українського Козацтва. Обидва свята є невід’ємною складовою духовного розвитку та становлення нашої держави.

Пресвята Богородиця у всі часи визнавалась заступницею та покровителькою народу України а козацтво, однією з найяскравіших сторінок нашої історії і сьогодення.

Саме на прикладах козацької мужності та звитяг виховується самоповага українців, наша самооцінка та свідомість того, що ми є великий та могутній народ.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди свят з побажанням міцного здоров’я, успіхів і процвітання. Нехай віра у відродження нашої держави, її славного поступу до кращих часів завжди живе в душах і серцях ваших.  

                                                                      Адміністрація колегіуму

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду