ЛІТНЯ МОВНА ПРАКТИКА МОЖЕ СТАТИ ОБОВ'ЯЗКОВОЮ В УКРАЇНІ ВЖЕ ЦЬОГО ЛІТА » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
04 лют 2015

ЛІТНЯ МОВНА ПРАКТИКА МОЖЕ СТАТИ ОБОВ'ЯЗКОВОЮ В УКРАЇНІ ВЖЕ ЦЬОГО ЛІТА

Учні 8, 10 класів колегіуму обов'язково проходитимуть літню мовну практику, часто з носіями англійської мови. Міносвіти вирішило запровадити подібну практику у всіх школах України. Ось, що про це пише osvita.ua:

У Міністерстві освіти і науки відбулася нарада з представниками міжнародних організацій, під час якої була обговорена можливість створення літніх мовних таборів в українських школах. У відомстві повідомляють, що ініціатива міністерства має популяризувати вивчення іноземних мов серед українських школярів. "Сьогодні Міністерство вивчає можливість відкриття мовних таборів у всіх школах країни влітку цього року. Під час реалізації цієї ініціативи МОН розраховує залучити до роботи в таборах волонтерів, носіїв мов за допомогою міжнародних організацій та вчителів за їх бажанням", - повідомляють у МОН. Процес впровадження ідеї мовних таборів потребує вирішення питання забезпечення вчителями та формату викладання. Завдання мовного табору полягає у зацікавленні дітей іноземними мовами, а не перетворення його роботи на продовження навчання.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду