Сергій Квіт: Видавці вже працюють над випуском нових підручників, і незабаром вони вже з’являться у школах » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
07 вер 2015

Сергій Квіт: Видавці вже працюють над випуском нових підручників, і незабаром вони вже з’являться у школах

Сергій Квіт: Видавці вже працюють над випуском нових підручників, і незабаром вони вже з’являться у школах
04 вересня 2015 року Сергій Квіт повідомив, що Урядом на друк шкільних підручників для 4-х і 7-х класів було виділено 130 мільйонів гривень з кошторису Парламенту, а також до них було додано 87,5 мільйонів гривень з бюджету. Дані кошти становлять половину необхідної суми на друк підручників. Друга половина коштів буде виділена з обласних бюджетів, і відповідні домовленості є з головами усіх обласних державних адміністрацій країни.
«Видавці вже працюють над випуском нових підручників, і незабаром вони вже з’являться у школах», - зазначив Міністр. Як повідомив Сергій Квіт, підручниками для всіх інших класів школи вже забезпечені.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду