1 грудня – День боротьби зі СНІДом » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
01 гру 2015

1 грудня – День боротьби зі СНІДом

1 грудня – День боротьби зі СНІДом
Сьогодні, 1 грудня, у всьому світі відзначають День боротьби зі СНІДом.
Понад чверть сторіччя пройшло з того часу, як над нашою планетою підняла голову жорстока, жахлива хвороба, яка дуже швидко розповзлась по всіх континентах, погрожуючи майбутньому нашої цивілізації.
Проблема епідемії ВІЛ/СНІД в Україні, незважаючи на зусилля державних, неурядових і міжнародних організацій, залишається надзвичайно гострою. Масштаби епідемії продовжують збільшуватися..
Перші повідомлення про ВІЛ/СНІД з’явилися в США у 1981 р. З того часу кількість хворих на ВІЛ-інфекцію невпинно збільшується.
Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД. Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно.
Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — звернути увагу суспільства на цю проблему.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду