ОПРИЛЮДНЕНО НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН ДЛЯ 10-11-Х КЛАСІВ НА 2018-2019 НАВЧ. РІК » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
18 січ 2017

ОПРИЛЮДНЕНО НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН ДЛЯ 10-11-Х КЛАСІВ НА 2018-2019 НАВЧ. РІК

ОПРИЛЮДНЕНО НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН ДЛЯ 10-11-Х КЛАСІВ НА 2018-2019 НАВЧ. РІК
Міністерство освіти пропонує до громадського обговорення проект типового навчального плану для 10-11 класів. Документ містить низку новацій, що визначають суттєво іншу систему створення навчального плану для старшої школи.
Зокрема, пропонується скоротити кількість обов’язкових предметів – з 22 до 9, позбутись такого явища як «універсальний профіль», надати школам можливість створювати власні «спецкурси» для поглиблення профільного навчання, а також запровадити у старшій школі інтегровані предмети «Література», «Історія», «Людина і суспільство» та «Математика».
У відомстві зазначають, що запропоновані зміни мають набрати чинності у 2018/19 навчальному році, при цьому проект документа передбачає зміну підходів до формування переліку предметів в 10-11 класах і є першим кроком до формування справжньої профільної школи.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду