Пластова Академія Магії » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
15 чер 2020

Пластова Академія Магії

Гра проходила по легенді Гаррі Поттера: було створено 4 магічних факультети, якими керували «маги-декани» Ґодрик Грифіндор, Гапела Гафеллпаф, Салазар Слизарин та Ровен Рейвенклоу. Створивши інстаграм-сторінки своїх факультетів, учасники продемонструвати спільну працю та свій командний дух. Це стало початком створення платформи, де вони надалі презентували свої виконані завдання та ідеї. Проте, аби внести барв до завдання, дирекцією була поставлена умова - кожному факультету потрібно було створити власний випуск періодичного журналу чи газети - вигадати назву, ідею, наповнення, використовуючи для цього різні пластові видання. Згодом, студенти навчились і практичних вмінь. У zoom-зустрічах інструктори поділился своїм досвідом в'язання вузлів. Особливим завданням стала організація власних ток-шоу іноземною мовою. Кожен обирав запропоновані у відповідній пробі теми для здачі точки про знання іноземної мови. Учасники розбавляли ток-шоу спогадами про час в Академії та елементами нашої легенди.
Враження Анни-Марії: «Мені прийшов лист, що мене зараховано до Пластової Академії Магії. Сортувальний капелюх (тест) відібрав мене у факультет Гафлпаф, який я полюбила усім своїм серцем! Я зустріла там нових і старих друзів. Кожен учасник придумав собі псевдо, деканом факультету у нас є Максим (Хаґріт), староста Настя (Птаха). У нас була навіть «Совина пошта». Коли ми граємо в Академію Магії ми проходимо різні цікаві челенджі та заодно здаємо точки. Перемогу нам приніс челендж, який ми проводили іноземною мовою. Ми вирішили розказати про свої таланти та захоплення. Ми випустили пряму трансляцію раніше за всі факультети, і вона пройшла вдало. Я думаю, ми перемогли завдяки злагодженій командній роботі! Тепер ми очікуємо призів!
Так що підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram та дізнавайтеся більше про життя гафлпафців:
https://www.instagram.com/plast.hufflepuff/?igshid=18z8fliljxyek»



Пластова Академія Магії

Пластова Академія Магії

Пластова Академія Магії

Пластова Академія Магії

Пластова Академія Магії
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду