Генератор анаграм для розвитку дітей » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
15 січ 2016

Генератор анаграм для розвитку дітей

Генератор анаграм для розвитку дітей
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей та вчителям новий генератор практичних завдань – «Анаграми». За допомогою генератора ви можете власноруч створити завдання-анаграми для дитини, що вдало поєднують у собі чудовий спосіб покращити грамотність та можливість ефективно тренувати інтелектуальні здібності.

Виконання завдань головоломки, практична значущість якої перевірена століттями, допоможе дитині покращити свою ерудицію та кмітливість, а також тренуватиме логічне мислення та сприятиме розвитку когнітивних функцій.

Також, розшифровуючи анаграми, дитина безпосередньо розвиватиме гнучкість розуму, оперуючи асоціативними зв’язками та застосовуючи своє просторове сприйняття.

За допомогою генератора створюються завдання-анаграми з будь-яких слів на ваш вибір. У завданнях застосовується комплексний підхід, адже окрім безпосереднього розгадування дитина повинна написати розшифроване слово у відведеному місці, що покращуватиме її навички письма та правопису.

З часом актуальність «Генератору анаграм» як для батьків, так і для дітей буде лише зростати, адже ви матимете можливість постійно підвищувати складність слів та з кожним разом переносити дитину ще на один щабель вище.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Для контролю передбачений лист із вірними відповідями, які ви теж можете завантажити.

Створення і завантаження практичних завдань для дітей доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

ПЕРЕЙТИ ДО ГЕНЕРАТОРА
Генератор Анаграм
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду