Ілля Кенігштейн: прибуток на смерті підлітків » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
15 лют 2017

Ілля Кенігштейн: прибуток на смерті підлітків

Ілля Кенігштейн: прибуток на смерті підлітківПрочитав про групи смерті в «Вконтакте», в одній з яких, як з'ясувалося, бере участь вже близько 200 українських тінейджерів. Адміністратори груп схиляють дітей до виконання квестів, суть яких - наносити собі фізичні каліцтва, а потім, як фінального кроку - накласти на себе руки, транслюючи цей процес в прямому ефірі. Після чого запис, за словами кіберполіції, потрапляє в darknet і приєднується до списку аналогічних файлів, виставлених на продаж.

Тут слід коротко пояснити, що таке darknet. Darknet - це особливий тіньовий сегмент мережі, до якого не можна підключитися через звичайний браузер. Darknet відрізняється високим ступенем анонімності, що, в свою чергу дає користувачам можливість комунікувати між собою і пересилати один одному інформацію, абсолютно не боячись, що їх накриє кіберполіції, спецслужби і т.д.

Таким чином, darknet давно перетворилася в місце збору не тільки дисидентів, біженців, журналістів, спецагентів і представників неурядових організацій, але і торговців зброєю, наркотиками, підробленими кредитними картами, терористів, найманих вбивць, педофілів та інших маніяків всіх мастей.

Це людське дно, страхітливе своєю глибиною. Виходить, що весь цей процес в групах націлений тільки на одне: отримання прибутку за рахунок продажу відео, на яких підлітки кінчають життя самогубством.

Дика історія. Дика в своїй буденності, що демонструє, наскільки в нашій системі освіти відсутні механізми реагування на цю патологію.

Очевидно, що серед нас живуть істоти, позбавлені таких якостей, як гуманність і співчуття. Такий тонкий шар генетичного поліморфізму, що відрізняє цих потойбічних істот від людини розумної. Зовні вони дуже схожі на людей, але інші - вони заробляють на смертях дітей.

Але найбільше вражають батьки, яким на це все наплювати. Батьки, які віддають перевагу не розмовляти з дитиною, а перевести норму спілкування в сім'ї в виключно технічний аспект і просто задобрювати своїх дітей одягом, гаджетами і кишеньковими грошима. Щиро вважаючи, що саме ті ходять в школу, то там ними займаються шкільні вчителі.

Вчителі ж, в свою чергу, вже давно демонструють, що, за рідкісним винятком, воліють займатися вирішенням власних проблем виживання, а не психологічними проблемами чужу дитину.

Міністерство освіти (і науки) традиційно сидить у вежі зі слонової кістки. В результаті вихованням дітей займаються потойбічні істоти з глибин мережі.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду