Підсумки тижня в колегіумі » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
30 кві 2021

Підсумки тижня в колегіумі

Підсумки тижня в колегіумі
Заняття з предмету «Захист України» для юнаків колегіуму проходять не тільки у приміщенні, а й на смузі перешкод, яка є невід'ємною частиною фізичної підготовки юнаків.



Підсумки тижня в колегіумі 26 квітня 2021 року минуло 35 років від найбільшої у світовій історії техногенної катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції, якій судилося стати незагоєною раною для всього людства.У колегіумі протягом тижня проводилися різноманітні тематичні заходи серед школярів.



Підсумки тижня в колегіумі 28 квітня 2021 року в закладі проводилася акція «Подаруй колегіуму квітку». Бажання перетворити колегіум на справжній квітковий рай не залишило байдужими учнів колегіуму.Дякуємо школярам та їх батькам за активну участь в акції.



Підсумки тижня в колегіумі 28 квітня 2021 року в колегіумі відбулися засідання предметних кафедр, під час яких педагоги обмінялись досвідом роботи щодо використання різних цифрових технологій, платформ, інструментів для ефективнішої організації online-навчання.



Підсумки тижня в колегіумі З 28 квітня 2021 року в закладі стартував VII фестиваль писанок. Основною ідеєю фестивалю є прикрашання нашої спільної оселі – колегіуму за допомогою символу Великодня – писанки.



Підсумки тижня в колегіумі 29 квітня 2021 року Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив адреси проведення зовнішнього незалежного оцінювання для кожного учасника тестування. Інформація розміщена на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання, які зареєстровані для участі у тестуванні.


скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду