Вихід учасника ЗНО з аудиторії під час тесту » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
16 кві 2015

Вихід учасника ЗНО з аудиторії під час тесту

Вихід учасника ЗНО з аудиторії під час тестуПід час зовнішнього незалежного оцінювання учасники тестування мають право з дозволу старшого інструктора вийти з аудиторії до закінчення роботи над тестом.


Якщо учаснику зовнішнього оцінювання потрібно вийти з аудиторії, то він повинен залишити зошит із завданнями сертифікаційної роботи і бланки відповідей на робочому столі, поклавши їх заповненою стороною донизу.

Час виходу (повернення) учасника зовнішнього оцінювання з (до) аудиторії фіксується старшим інструктором.

Час, який учасник зовнішнього оцінювання провів за межами аудиторії, не додається йому до часу роботи над сертифікаційною роботою.

Одночасний вихід кількох учасників зовнішнього оцінювання з однієї аудиторії до завершення роботи заборонено.

Складено на підставі Порядку роботи пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2015 році, затвердженого Наказом МОН № 156 від 17.02.2015 № 156.

Для отримання інформації про зовнішнє незалежне оцінювання та вступну кампанію 2015 року приєднуйтесь до групи Абітурієнт 2015 Вконтакте або Освіта.ua на Facebook.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду