ЗНО-2017 » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
31 жов 2016

ЗНО-2017

ГРАФІК
ЗНО-2017


Основна сесія
23 .05 українська мова
і література

________________________________________
25 .05 німецька мова
________________________________________
29 .05 англійська мова
________________________________________
31 .05 математика
________________________________________
02 .06 історія України
________________________________________
06 .06 російська мова
________________________________________
08 .06 біологія
________________________________________
12 .06 географія
________________________________________
14 .06 фізика
________________________________________
16 .06 хімія
________________________________________
25 .05 іспанська мова
________________________________________
25 .05 французька мова



На основну сесію ЗНО-2017
при собі необхідно мати
-паспорт
-сертифікат
-дві ЧОРНІ гелеві ручки.






ДПА і ЗНО - 2017: що необхідно знати випускнику

Директор Українського центру оцінювання якості освіти розповів про новації, які необхідно знати майбутнім випускникам, готуючись до тестування в наступному році.
Зокрема, Вадим Карандій зазначив, що завдання сертифікаційних робіт з української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії та російської мови укладатимуть на основі програм зовнішнього незалежного оцінювання, затверджених наказом Міністерства освіти і науки від 3 лютого 2016 року № 77.
Завдання сертифікаційних робіт з іноземних мов у 2017 році буде укладено відповідно до програми, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 01 жовтня 2014 року№ 1121. Такий вид мовленнєвої діяльності, як розуміння мови на слух (аудіювання), не перевірятиметься.

Для визначення результатів державної підсумкової атестації випускників загальноосвітніх навчальних закладів, яка у 2017 році відбуватиметься у формі зовнішнього незалежного оцінювання, зараховуватимуться результати виконання всіх або частини завдань сертифікаційної роботи, що залежить від конкретного навчального предмета. Наприклад, сертифікаційні роботи з української мови і літератури, а також історії України міститимуть субтест, за результатами виконання якого, випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року отримають оцінки за державну підсумкову атестацію. Для української мови – це завдання частин «Українська мова» і «Власне висловлення», для історії України – «Історія України ХХ – початку ХХІ ст.».
Для визначення результатів державної підсумкової атестації випускників 2017 року з іноземних мов та російської, а також з математики, зараховуватиметься частина завдань сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання. Щодо інших навчальних предметів: географії, хімії, фізики, біології, то оцінка за державну підсумкову атестацію визначатиметься за результатами виконання всієї сертифікаційної роботи.
ЗНО з іноземної проведуть за старою програмою

Розроблення та укладання тестів зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов у 2017 році відбуватиметься відповідно до програми, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 01 жовтня 2014 року. Відповідні зміни внесені до наказу МОН про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінювання.
В Українському центрі оцінювання якості освіти нагадують, що на засіданні Колегії Міністерства освіти і науки було ухвалено рішення відтермінувати запровадження зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов з використанням дворівневих предметних тестів на 2018 рік.
Разом з тим, зміст тестових завдань ЗНО з української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської мови у 2017 році відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання з відповідних навчальних предметів, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки від 3 лютого 2016 року № 77.
Реєстрація
на ЗНО - 2017
Реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні розпочнеться 6 лютого і триватиме до 17 березня.
Додаткова сесія ЗНО буде проведена з 3 до 12 липня за окремим графіком.
Як відомо, кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання в 2017 році матиме право скласти тести не більш ніж із чотирьох навчальних предметів.
Результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох предметів (українська мова і література (українська мова), математика або історія України (період ХХ - початок ХХІ століття), а також один навчальний предмет за вибором випускника) зараховуються як результати державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти для випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року.
Програми зовнішнього оцінювання 2017 року
Програми зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року затверджені наказом Міністерства освіти і науки № 77 від 3 лютого 2016 року «Про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінювання осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальноїсередньої освіти».
Зазначений наказ Міністерства освіти набуває чинності з 1 серпня 2016 року.
Наказом затверджені програми з української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької та російської мов.
На підставі затверджених програм будуть укладатися тестові завдання для проведеннязовнішнього незалежного оцінювання 2017 року.
Програми можете знайти на сайті
http://www.lvtest.org.ua/
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду